Avui en dia, gaudir d’un somriure perfecte és possible. Mitjançant processos simples i ràpids podràs blanquejar les teves dents per recuperar el seu color original. L’oferta avui en dia és molt varidada, però a Dental Claret confiem sempre en mètodes que garantitzin el mínim impacte en la dent.

Preguntes Freqüents

Tractament amb llum: S’aplica a les dents un gel blanquejat i mitjançant una llum es potencien les propietats del mateix. El nostre tractament és de 4 sessions per tal d’assegurar que el blanquejament arriba a l’interior de la dent, i no només a la capa més superficial, com succeeix en tractaments d’una única sessió.

Tractament amb fèrules: Es realitza un motlle de la dentadura i es proporciona un gel blanquejant que el pacient aplica a la mateixa. Aquesta fèrula es col·loca a la dentadura aconseguint que les dents vagin recuperant el seu color natural.

Normalment l’efecte dura entre un any i un any i mig, tot i que tot dependrà dels hàbits de vida del pacient, com per exemple, el consum de cafè o si és o no fumador.

El tractament no és dolorós, tot i que de vegades alguns pacients poden notar sensibilitat a les dents durant el mateix o bé un cop el tractament ha finalitzat. Aquesta sensació desapareix al poc temps.

Normalment amb els blanquejaments s’aconsegueix guanyar fins a 5 tons deb blanc, però cada cas és diferent i depèn de la qualitat de la dent i de al seva reacció davant el blanquejador.

Els nostres tractaments són innocus per a la l’esmalt dental.

Hi ha algunes taques que sí poden desaparèixer gràcies a un blanquejament,com ara les de tabac, cafè,té, … però hi ha d’altres taques més difícils o impossibles d’eliminar, com les provocades per certs medicaments.