Corregeix el mal posicionament dental mitjançant el mètode Invisalign, fèrules transparents i removibles que et permetran seguir amb el teu dia a dia com si no portessis ortodòncia. Més còmodes i molt més discretes.

Preguntes Freqüents

Aquest sistema és gairebé imperceptible per a les persones, el que permet al pacient corregir el mal posicionament de les dents d’una forma més discreta.

El fet que siguin removibles, és a dir, que es puguin treure, facilita la neteja de les dents.

D’altra banda, l’ortodòncia invisible evita la incomoditat dels bràquets, que poden saltar o trencar-se, així com les possibles ferides a la boca provocades pels mateixos.

El seu ús és molt senzill. Cada setmana el pacient canvia les seves fèrules transparents per unes de noves  de forma que poc a poc es va corregint el mal posicionament dental. És normal que en el primer ús es noti que la fèrula estreny, sensació que desapareix al poc temps.

El procés del tractament seria el següent:

  1. Es fa un diagnòstic del pacient per estudiar el seu cas.
  2. S’agafen els motlles i s’envien a Align Technology, l’empresa que fabricarà les fèrules d’Invisalign.
  3. El fabricant realitza una reproducció digital de les dues arcades i genera els moviments que faran corregir el mal posicionament.
  4. L’ortodoncista revisa la informació digital rebuda pel fabricant
  5. Un cop aprovada es realitzen les fèrules, que són enviades a la clínica per lliurar al pacient

Està recomanat tant per a nens com per a adults, ja que corregeix el mal posicionament de les dents per motius estètics o bé funcionals. L’edat recomanable, però, d’ús en el cas dels nens és quan ja han realitzat el canvi de dents.

Es recomana portar-los unes 22 hores al dia, el que significa que el seu ús és obligatori durant la nit. La seva extracció es recomanable en casos puntuals com per menjar o rentar-se les dents.

Cada cop que es treuen les fèrules s’han de netejar amb un raspall, sabó neutre i aigua tèbia. Si es vol evitar que l’alineador agafi males olors es recomana deixar-los en un got d’aigua amb una pastilla de les utilitzades per netejar pròtesis dentals.