A més de la salut dental, cada cop és més important que ens trobem a gust  amb el nostre somriure. Per això disposem d’un equip que t’assessorarà sobre les diferents tècniques i/o processos que et permetran millorar estèticament i treure’t més partit de tu mateix.
Aquests tractaments són molt variats i poden anar des de l’ortodòncia al blanquejament dental o les carilles i/o corones de ceràmica i de composite, entre d’altres.
Cada canvi estètic s’ha de realitzar de forma molt personalitzada, adaptant-se en tot moment als desitjos del pacient i a les seves característiques dentals.

Preguntes Freqüents

Mitjançant les carilles dentals es fixen una sèrie de làmines sobre la peça dental, perfilant-les posteriorment fins aconseguir l’aspecte d’una dent sana. Les carilles poden ser de porcellana o de composite. En el cas de les carilles de porcellana les peces s’adhereixen a la dent un cop fabricades al laboratori.

Poden durar fins a 15 o 20 anys, tot i que el temps dependrà dels hàbits de consum i higiene del pacient.

Arreglar una dent trencada és un procediment senzill que consisteix en l’aplicació d’incrustacions no metàl·liques que retornen la forma original de la dent. D’aquesta manera evitem que continuï desgastant-se sense perdre o tallar la peça.

Mitjançant carilles de porcellana o de composite. En qualsevol cas, s’ha de tenir en compte que normalment aquesta falta d’espai és la conseqüència de problemes periodontals, el que s’ha d’avaluar i tractar.

Els beneficis són estètics, ja que permeten la reflexió de la llum, de la mateixa manera que ho faria una dent pròpia. A més, resulten molt estables, biocompatibles i resistents al realitzar-se amb zirconi i alúmina.