Xus Fernàndez

Des de la meva primera visita, s’ha convertit en la meva clínica dental per sempre. Excel·lents professionals amb un tracte molt càlid i proper. Es preocupen per tu I t’aconsellen sempre pensant en el millor per la teva salut. A més, la clínica és molt maca i moderna. T’ofereix un ambient relaxant, cosa que va  molt be pels que tenim una mica de por a l’hora de visitar el dentista. Absolutament recomanable!”

SARA VILASECA / IVET MARTÍNEZ

“Portar a un nen al dentista no és gens fàcil, la veritat, i haig de dir que el fet que siguin tan propers facilita molt la tasca. T’ho expliquen tot d’una forma molt senzilla i entenedora, i tens la sensació que saps el que s’està fent i el per què. La Ivet està molt contenta i jo, com a mare encara més”

Claudia Cabanas

“Vaig decidir-me després d’un temps fer-me el tractament d’Invisalign a Dental Claret. Per part de l’equip professional vaig rebre un assessorament immillorable i a mesura que van passar els mesos el canvi ha estat espectacular. Molt contenta del resultat. Gràcies per fer-me sentir com a casa!”