General

La higiene bucal infantil estableix les bases per a assolir una bona salut al llarg de tota la vida. Cal recordar que les dents de llet són importants per a la masticació, la parla i l’espai que es reserva per a les dents permanents. Per tant, cal cuidar-les des d’un inici.

Per això, a Dental Claret us expliquem les claus i raons per a aconseguir-ho.

1-Prevenció de càries:

Les dents de llet són susceptibles a la càries, i si no es cuiden adequadament i de forma diària, poden provocar dolor i problemes de salut bucal en un present i futur. Podent afectar a la qualitat de vida i a la capacitat per menjar i parlar amb comoditat.

2-Hàbits saludables:

Ensenyar als nens i nenes a cuidar les dents des d’una edat primerenca estableix hàbits saludables que poden durar tota la vida. Això inclou: raspallar-se regularment, utilitzar fil dental i visitar la teva clínica dental de forma periòdica.

3-Evitar futurs problemes:

La manca de cura bucal a la infància, pot derivar a problemes dentals greus, com la maloclusió (mala alineació de les dents), la malaltia periodontal o la pèrdua de dents.

4-Impacte a l’autoestima:

Un somriure saludable i bonic pot tenir un impacte positiu a l’autoestima d’un infant. Els problemes dentals poden fer que se senti avergonyit o insegur sobre la seva aparença.
Assegurar-se que els nens i les nenes creixin amb una boca sana i un somriure bonic és el més important.

A Dental Claret coneixem la importància de la salut bucodental durant la infantesa, i per això us oferim el nostre servei d’odontopediatria.

Contacta ara.

01 des., 2023

Ja mossegues bé?

  Sovint quan mengem no som conscients del nostre moviment bucal tot i que tingui una funció molt important. Mastegar correctament (de forma uniforme, a banda i banda i de forma… Llegir més
24 maig, 2023

La periodontitis

La salut bucal és fonamental per al nostre benestar general, i un dels problemes més comuns que afecta moltes persones és la periodontitis. Aquesta malaltia afecta les genives, generant una… Llegir més
28 jul., 2023

Què és la sensibilitat dental?

La sensibilitat dental és una condició comuna que afecta moltes persones, provocant una sensació incòmoda i d’irritació quan les dents entren en contacte amb aliments o begudes fredes, àcides o… Llegir més