General

Moltes persones somriuen amb confiança gràcies a Invisalign, una revolucionària ortodòncia invisible i indolora que ha canviat la manera com corregim les malposicions dentals.
Amb Invisalign, ja no cal patir amb bràquets metàl·lics tradicionals, ja que aquest tractament ofereix una experiència més discreta i còmoda.

Què és Invisalign?

Invisalign és un tractament d’ortodòncia que utilitza alineadors transparents personalitzats per corregir la posició de les dents.
Aquests alineadors estan fets de material plàstic suau i pràcticament invisibles quan es porten posats a les dents. Cada alineador s’adapta perfectament a la boca de cada pacient, i amb el pas del temps, es van canviant per versions noves que continuen reposicionant progressivament les dents fins a aconseguir la posició desitjada.

Una experiència indolora i estètica

Un dels grans avantatges d’Invisalign és que és indolor i còmode. Diferent dels bràquets tradicionals que poden causar ferides i molèsties, els alineadors d’Invisalign són suaus i no tenen peces metàl·liques que puguin irritar les genives o l’interior de les galtes. Això significa que pots menjar, beure i practicar esport amb normalitat sense por que es trenquin o causin dolor.
A més, és gairebé invisible, cosa que el fa especialment atractiu per a adults i adolescents que prefereixen una opció més discreta per corregir les seves malposicions dentals.
En definitiva, Invisalign és una excel·lent opció per a aquells que busquen una ortodòncia invisible i indolora per aconseguir un somriure perfecte. Contacta amb nosaltres avui mateix i comença el canvi per al teu nou somriure.

27 abr., 2023

Els implants de càrrega immediata

En els darrers anys la demanda en serveis d'estètica bucodental ha incrementat considerablement i això ha generat la necessitat d'implementar noves tècniques i protocols que modifiquin i millorin les tècniques… Llegir més
03 febr., 2023

Tinc una dent trencada!

Una dent trencada pot afectar tant a l'estètica com a la capacitat masticatòria i de pronunciació, pel que cal ACTUAR. Tot i que l'esmalt dental és molt resistent, en algunes… Llegir més