General

Moltes persones somriuen amb confiança gràcies a Invisalign, una revolucionària ortodòncia invisible i indolora que ha canviat la manera com corregim les malposicions dentals.
Amb Invisalign, ja no cal patir amb bràquets metàl·lics tradicionals, ja que aquest tractament ofereix una experiència més discreta i còmoda.

Què és Invisalign?

Invisalign és un tractament d’ortodòncia que utilitza alineadors transparents personalitzats per corregir la posició de les dents.
Aquests alineadors estan fets de material plàstic suau i pràcticament invisibles quan es porten posats a les dents. Cada alineador s’adapta perfectament a la boca de cada pacient, i amb el pas del temps, es van canviant per versions noves que continuen reposicionant progressivament les dents fins a aconseguir la posició desitjada.

Una experiència indolora i estètica

Un dels grans avantatges d’Invisalign és que és indolor i còmode. Diferent dels bràquets tradicionals que poden causar ferides i molèsties, els alineadors d’Invisalign són suaus i no tenen peces metàl·liques que puguin irritar les genives o l’interior de les galtes. Això significa que pots menjar, beure i practicar esport amb normalitat sense por que es trenquin o causin dolor.
A més, és gairebé invisible, cosa que el fa especialment atractiu per a adults i adolescents que prefereixen una opció més discreta per corregir les seves malposicions dentals.
En definitiva, Invisalign és una excel·lent opció per a aquells que busquen una ortodòncia invisible i indolora per aconseguir un somriure perfecte. Contacta amb nosaltres avui mateix i comença el canvi per al teu nou somriure.

17 gen., 2017

El temps extrem i les dents

Quan fa fred busquem ràpidament roba d’abric per tal de protegir-nos, però fem alguna cosa per protegir les nostres dents? Tot i que les nostres dents són molt fortes no… Llegir més
02 febr., 2017

Com escollir un bon dentista?

Et donem algunes de les claus per poder fer una bona tria: 1.- Situació geogràfica. Lògicament el més còmode és que la consulta estigui a prop de la teva zona,… Llegir més
03 nov., 2015

L’esport i les dents

Cada cop més els esportistes d’elit tenen cura de la seva salut dental. De fet, l’odontologia en l’esport és una disciplina que s’encarrega de la prevenció i el tractament de… Llegir més