General

Moltes persones somriuen amb confiança gràcies a Invisalign, una revolucionària ortodòncia invisible i indolora que ha canviat la manera com corregim les malposicions dentals.
Amb Invisalign, ja no cal patir amb bràquets metàl·lics tradicionals, ja que aquest tractament ofereix una experiència més discreta i còmoda.

Què és Invisalign?

Invisalign és un tractament d’ortodòncia que utilitza alineadors transparents personalitzats per corregir la posició de les dents.
Aquests alineadors estan fets de material plàstic suau i pràcticament invisibles quan es porten posats a les dents. Cada alineador s’adapta perfectament a la boca de cada pacient, i amb el pas del temps, es van canviant per versions noves que continuen reposicionant progressivament les dents fins a aconseguir la posició desitjada.

Una experiència indolora i estètica

Un dels grans avantatges d’Invisalign és que és indolor i còmode. Diferent dels bràquets tradicionals que poden causar ferides i molèsties, els alineadors d’Invisalign són suaus i no tenen peces metàl·liques que puguin irritar les genives o l’interior de les galtes. Això significa que pots menjar, beure i practicar esport amb normalitat sense por que es trenquin o causin dolor.
A més, és gairebé invisible, cosa que el fa especialment atractiu per a adults i adolescents que prefereixen una opció més discreta per corregir les seves malposicions dentals.
En definitiva, Invisalign és una excel·lent opció per a aquells que busquen una ortodòncia invisible i indolora per aconseguir un somriure perfecte. Contacta amb nosaltres avui mateix i comença el canvi per al teu nou somriure.

09 oct., 2015

Quina ortodòncia escollir?

Quan ens diuen que hem de portar ortodòncia, ja sigui per motius estètics o per solucionar problemes d’oclusió, ràpidament ens ve al cap la imatge dels brackets metàl·lics. Aquesta imatge,… Llegir més
22 set., 2015

El Bruxisme

El bruxisme és l’hàbit involuntari d’apretar o fregar les dents. Es pot produir tant de dia com de nit i afecta normalment entre un 10% i un 20% de la… Llegir més
04 abr., 2023

El mal alè de boca

El mal alè de boca es diu halitosi i és més comú del que creiem, doncs afecta gairebé un 50% de la població. Sovint és ocasional i transitòria i molts… Llegir més