General

En els darrers anys, han proliferat de forma exponencial els anuncis i les ofertes d’ortodòncia invisible ja sigui per xarxes, televisió o per altres mitjans digitals i en paper. Sent també nombrosos els influencers i famosos que en descriuen els seus nombrosos beneficis.
I tot i que ens sembli pur màrqueting o en un primer terme quelcom fràgil i ineficaç, l’ortodòncia invisible és un gran avenç en l’àmbit de l’odontologia.

Els tres punts claus:

– Estètica:
En l’imaginari col·lectiu existeix la imatge dels coneguts com a “ferros” o brackets, aparells amb els quals el somriure es veu compromès visualment. En canvi, amb l’ortodòncia invisible és gairebé imperceptible saber que es duu per la resta de persones.

– Comoditat i higiene:
Els alineadors són removibles, pel que es poden treure, permetre’n per exemple rentar-se les dents o menjar sense ells per a una major comoditat i higiene. Alhora, són pràctics de dur i sobretot, eviten les molèsties típiques que ocasionen altres tipologies de brackets.

– Efectivitat:
El disseny dels alineadors invisibles, és realitzat a partir d’estudis 3D amb escàner digital, per la qual cosa són personalitzats. D’aquesta forma és mesura cronològicament el tractament, sabent quins seran els moviments esperats de les peces dentals i del resultat final.

I el més rellevant

El més rellevant, però, és que cada pacient ha de ser aconsellat per un especialista en l’ús d’un mètode o altre. Ja que cada ortodòncia en tractar-se d’una opció diferenciada, ens aporta uns beneficis també diferenciats. La tria d’aquesta, ve lligada a cada cas en concret i necessitat especifica.
Així que deixant a banda les modes, l’augment de l’ortodòncia invisible es deu sobretot, als seus grans beneficis.

03 març, 2023

Aquell espai entre les dents…

L’espai que queda més gran entre els dos incisius centrals superiors, s’anomena diastema. I segurament, coneixes a una persona adulta amb aquesta característica. A més, també és molt habitual veure-ho… Llegir més
02 febr., 2017

Com escollir un bon dentista?

Et donem algunes de les claus per poder fer una bona tria: 1.- Situació geogràfica. Lògicament el més còmode és que la consulta estigui a prop de la teva zona,… Llegir més